LikeBux


LikeBux

Er zijn veel verschillende soorten thuiswerk. Voorbeelden zijn inpakwerk of producten testen. Er zijn ook makkelijkere manieren om aan uw geld te komen, namelijk PTC-sites. (Pay to click). De bedoeling van ThuiswerkBureau is niet om deze site te promoten maar om uit te leggen wat het precies inhoudt en wat u er mee kunt verdienen. Klik hier om naar de site te gaan.

 

Hoe werkt het?

Op de site van LikeBux staat het volgende:

“LikeBux werkt eigenlijk vrij simpel. Er zijn een hoop personen en bedrijven die graag likes of followers willen kopen. Deze bedrijven betalen vaak tot wel 10 cent per like, en nemen er vaak vrij veel af. Wij als LikeBux zitten dan tussen jou en de bedrijven. We zorgen dat de bedrijven ons betalen voor 100 likes en wij bieden deze weer aan aan onze leden.”

Dit houdt in dat wanneer u een bedrijf of persoon liked tot 10 cent kunt verdienen. Dit zal in werkelijkheid iets lager liggen (dit komt iets verder aan bod).

 

Wat moet u doen?

Op de site van LikeBux wordt gezegd dat u het volgende moet doen:

1. Zorg dat je woonplaats, geboortedatum en geslacht ingevuld zijn bij je Facebook account
2. Registreer je met je Facebook account, en koppel je Twitter account
3. Bekijk je opdrachten, en like de pagina’s en volg de accounts
4. De uitgevoerde opdrachten worden ‘s nachts automatisch gecontroleerd en dan krijg je je beloning binnen
Als je saldo EUR 5 of meer is, kun je een uitbetaling aanvragen. In de tussentijd kan je ook nog meer verdienen door je vrienden door te verwijzen naar de site via je eigen URL!

U moet beschikken over een ingevuld Facebook account (uw eigen) en dan ziet u een overzicht van pagina’s die u moet liken voor het verdienen van geld. ‘s Nachts worden deze opdrachten gecontroleerd en worden ze geverifieerd. Op dat moment komt er een vinkje naast de like te staan, waarmee u kunt zien dat u daarmee uw geld heeft verdiend. Wanneer u meer dan 5 euro heeft verdiend kunt u ervoor kiezen om uitbetaald te worden.

 

Hoe het er aan toe gaat

Opdrachten

Zoals u kunt zien verdient u geen 10 cent per like, maar 6 cent. Dit is verder niet zo erg omdat er vaak nieuwe opdrachten binnen komen en u deze lijst snel heeft afgewerkt. Wanneer u uw account ook nog eens linkt met Twitter komen er zelfs nog meer opdrachten binnen.

 

Conclusie

Al met al zijn wij als Thuiswerkbureau te spreken over LikeBux; tot zover wij hebben kunnen zien is het geen oplichtingssite.

Klik hier om naar de site van LikeBux te gaan.